salut i bellesa a eivissa > terapies de salut, tractaments de bellesa, massatges, retirs i hotels spa a ibiza
SALUT i BELLESA a EIVISSA  salut i bellesa a eivissa > terapies de salut, tractaments de bellesa, massatges, retirs i hotels spa a ibiza

  

SALUT i BELLESA a EIVISSA
Teràpies de Salut, Tractaments de Bellesa, Massatges, Retirs i HOTELS SPA a EIVISSA

Als anys seixanta els hippys, gracies a l’amplitud de mires pròpia de l’illa, van introduir a Eivissa diversos tractaments curatius alternatius. Practicaven variades tècniques de meditació a l’entorn tranquil i inspirador de les boniques i verdes colines d’Eivissa tot gaudint del Mediterrani, increïblement turquesa, que envolta aquesta, llavors encara sense descobrir, petita joia que és Eivissa.
Molts d’ells van considerar Eivissa com el seu santuari, un refugi màgic, on l’aire, l’energia i les persones romanien purs.
Encara avui, molts dels visitants que arriben a l’illa, experimenten la mateixa sensació especial (com un tornar a nàixer) de llibertat, bellesa, ENERGIA i salut.
L’illa, o la seva energia, té alguna cosa que ens fa enfrontar-nos amb les limitacions que per a manifestar el nostre autèntic JO ens imposa la societat moderna.
L’illa ens dóna la inspiració correcta i l’energia justa per a relaxar-nos i deixar-nos anar, per a desfer-nos dels prejudicis, de l’estres i de les altres molèsties mentals o físiques, per convertir-nos en un tot feliç i per recuperar i mostrar la nostra SALUT i BELLESA naturals.

EIVISSA, l’Illa Blanca, al llarg dels anys ha obtingut reconeixement mundial per oferir els més innovadors HOTELS de SALUT, SPA, WELLNESS i serveis PERSONALITZATS.
Avui, l’illa d’EIVISSA presenta una oferta molt completa d’instal·lacions i serveis on gaudir de tractaments integrals de salut i d’un autèntic “pampering” per a millorar la seva salut i bellesa.

Durant les seves vacances, pot concertar que professionals capacitats i / o terapeutes el visitin al seu hotel, casa de vacances, vila privada o a bord del seu iot, per a tractar i “pamper” (mimar) homes o dones, individualment o en grups, en parella o en família, com prefereixin.

- Hi ha diversos serveis de salut disponibles: acupressió, acupuntura, medecina xinesa, homeopatia, diferents tipus de massatges corporals i de peus, tractaments ajurvédics, reflexologia, etc.

- També pot millorar la seva salut i bellesa, triant d’alguns dels RETIRS específics que es fan a Eivissa, i on pot desintoxicar el seu cos o explorar i millorar l’equilibri de la seva energia interior amb: QiGong, Pilates, Tai Chi, Ashtanga, Bikram, Hatha, Vinyasa o Ioga quántic, Realitat Vertical Taquión, etc.

Ibiza 4 all, SALUT i BELLESA a EIVISSA - Teràpies de Salut, Tractaments de Bellesa, Massatges, Retirs i HOTELS SPA a IBIZA .
© 2006 - 2018 ibiza4all.org